Nieuws - Ambassadeur stichting Spieren voor Spieren25/10/12


Sinds vandaag is het officieel.
Ik ben benoemd tot ambassatrice van de stichting Spieren voor Spieren.

Kinderen willen spelen, sporten en..dromen over hun toekomst. Voor heel veel kinderen met een spierziekte is deze toekomstdroom erg onzeker. Spieren voor Spieren wil  deze kinderen weer uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen.....

en daar zet ik mij voor in.

Zaterdag 27 september vind de Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge plaats. 

 

De Wintertijd Challenge (www.wintertijdchallenge.nl) is een uniek fondsenwervend sportevenement van Spieren voor Spieren in de nacht van 27 op 28 oktober 2012. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.
Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (om 2 uur ‘s nachts). Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte te realiseren. Sporten voor kinderen die dat niet kunnen. Ludiek is dat deelnemers op dit tijdstip door het teruggaan van de klok in 1 seconde droomafstanden kunnen afleggen. Het ultieme voorbeeld waar gezonde spieren toe in staat zijn om kinderen met zieke spieren te helpen.
Spieren voor Spieren organiseert in de wintertijd nacht 1 hoofdevenement inEindhoven en moedigt daarnaast sportievelingen in heel Nederland aan op hetzelfde moment een eigen lokale Wintertijd Challenge te organiseren. Op dit moment worden er reeeds 19 lokale sportevenementen georganiseerd in de nacht van 27 op 28 oktober. Je kunt dus bijna altijd bij jou in de buurt deelnemen!
Inschrijven voor de Wintertijd Challenge Eindhoven of voor 1 van de 19 lokale challenges kan via www.wintertijdchallenge.nl.

Ik ben aanwezig in Eindhoven om iedereen aan te moedigen.
Sporten jullie mee?

Ambassadeur stichting Spieren voor Spieren foto 1