Nieuws - Wedstrijd in Angouleme, Frankrijk28/04/12

Van 22 tot en met 25 maart ben ik met 3 ploeggenoten en trainer Mark Faber afgereisd naar Angouleme, een plaatsje in Zuid-Frankrijk voor een wedstrijd. 

Dit zou mijn eerste wedstrijd van 2012 worden, nu ik herstellende ben van een blessure. Ik was best nerveus maar keek er ook erg naar uit om weer te 'racen'.

Op 23 maart zwom ik de 100 vrij in 1.41.77. Geen denderende tijd, maar wel de lijn getrokken van waar ik nu sta. Vanaf nu moest het gewoon elke keer een stapje harder.
De finale was diezelfde middag, waar ik mij als eerste voor plaatste. Ik tikte aan in 1.41.30 en had de lijn weer scherper getrokken.
Ook zwom ik op deze dag de 50 meter rugslag. Deze afstand was gelijk een directe finale. Ik tikte aan in 0.52.94. Met deze tijd werd ik overall Frans Kampioen omdat ik de meeste punten behaalde ten aanzien van het wereldrecord in mijn klasse.
Op 24 maart had ik de 50 vrij op hewt programma staan. In de serie zwom ik 0.47.66. Weer was het de bedoeling om de grens te zetten van waar ik nu zou staan en wetend dat het daarna alleen maar harder moet. Ik ging wel weer mooi als eerste door naar de finale.
Die middag was de finale 50 vrij en tikte ik aan in 0.47.35. Sneller dan vanmorgen dus de toon was gezet. Op deze afstand werd ik ook eerste op de Open Franse Kampioenschappen.

De volgende dag werd de reis richting huis gestart. Op naar de volgende wedstrijd.