Weblog - De eerste huldiging14/09/12

WOW, wat was dat allemaal geweldig.

Ik ben nu 5 dagen thuis en ik heb enorm veel meegemaakt, gezien en gehoord, gelachen en gehuild maar zeker enorm genoten.

Het begon maandag middag allemaal op het vliegveld Zestienhoven. Daar werd ik opgewacht door mijn vader, moeder en mijn zusje. Het duurde wel even voordat ik hen kon bereiken want zodra ik het vliegtuig uit was werd ik omringd door journalisten en fotografen. Het was zo gaaf.

Ik ben thuis afgezet door mijn ouders en ben gaan douchen en bijkomen van alles. Mijn vader zou mij aan het einde van de middag weer ophalen omdat er bij mijn ouderlijk huis buren waren die mij ook even wilden feliciteren.

Wat mij daar te wachten stond, daar kon ik van te voren alleen van dromen. 
De hele buurt was versierd met vlaggen en spandoeken. Overal stonden buren, bekenden, vrienden, kennissen, journalisten met camera's en famlieleden aan de kant. 
In een cabrio heb ik een rondje door de straat gereden terwijl ik werd toegejuigd en werd overgoten met confetti. 

WOW, wat was dat geweldig. Ik wist dat er mensen waren die alles volgden en erg meeleefden, maar dat het er zoveel waren, fantastisch!

Ik ben ontzettend verwend met kado's, kaarten en heel veel bloemen. Ik heb er heel erg van genoten en zal dit nooit vergeten. Ik ben iedereen erg dankbaar.

De eerste huldiging foto 1 De eerste huldiging foto 2 De eerste huldiging foto 3 De eerste huldiging foto 4 De eerste huldiging foto 5
Reacties - 1

Els14/09/12

Lisette, van Harte!!! En wij hebben ook van jou en de andere sporters genoten!!. Ik heb alles wat uitgezonden is (vooral op Duitsland) gezien. Groetjes, Els

Plaats een reactie