Weblog - Huldigingen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel19/10/12

Donderdag 18 ontober stond in het teken van huldigingen.
 
Om 16.00 uur werd ik verwacht op het stadhuis in Rotterdam.  Samen met mijn zus, oma en vriend werd ik ontvangen in de trouwzaal van het Stadhuis. Ik werd gehuldigd door wethouder Antoinette Laan. Namens de gemeente ontving ik een cheque,  een bos bloemen, een ingelijste aciefoto en namens het Bilderberg Parkhotel een overnachting.
 
S’avonds werd ik flink in het zonnetje gezet door wethouder Dick van Sluis van de gemeente Capelle aan den Ijssel. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst kreeg ik de Gemeenelijke erepenning. Een heel mooi geschenk.
 
Tijdens de huldiging in Capelle had ik ook een aantal buren van de ‘Dubbelspoor’ uitgenodigd. Zij verrasten mij nogmaals met het overhandigen van een mooie ‘gouden’ hanger namens de hele straat.
 
Ik vind het geweldig om gehuldigd te worden naar aanleiding van mijn sportieve prestaties. Het is erg leuk om te zien en te horen dat er ontzettend veel mensen met mij meegeleeft hebben en dat zij trots op mij zijn. 

Huldigingen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel foto 1 Huldigingen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel foto 2
Reacties - 1

Cora van Schijndel19/10/12

Trots zijn wij zeker, Lisette! Het was gisteravond erg gezellig, en leuk dat we konden kennismaken met je vriend (die in de "zorg"zit! )Haha echt dom he? Maarja, boom zorg en woonzorg, klinkt bij live muziek hetzelfde!

Plaats een reactie