Weblog - Nog 87 dagen te gaan tot de openingsceremonie03/06/12

Afgelopen week ben ik bezig geweest met een aantal 'nieuwe' dingen.

In verband met de feestdagen waren de zwembaden gesloten. Ik kon die dagen dus niet in het zwembad terecht, maar wilde wel graag 'in beweging blijven'. Vanwege het mooie weer was het de perfecte gelegenheid om te gaan handbiken. Het bedrijf REV is zo vriendelijk geweest om mij een handbike te sponseren. Op deze manier ben ik in de gelegenheid om mijn schouders en bovenarmspieren flink te laten werken. Ik heb de afgelopen dagen dus lekker van het mooie weer kunnen genieten, terwijl ik aan het trainen was.

Verder ben ik afgelopen week naar Alkmaar geweest voor een 'longfunctie-test'. 
Ik moest bij deze test in oplopende concentratie een irriterende stof inhaleren. Tussendoor werd dan elke keer mijn longfunctie gemeten.
De uitslag van de test was positief. Mijn longen werken dus hartstikke goed!

Aankomende week nog vier dagen trainen. Vrijdag 8 juni begint het Nederlands Kampioenschap in Amsterdam.

Nog 87 dagen te gaan tot de openingsceremonie foto 1 Nog 87 dagen te gaan tot de openingsceremonie foto 2
Plaats een reactie