Weblog - Trainingskamp Brugge, Belgie29/07/12Mijn eerste directe voorbereiding op Londen is achter de rug. Van 15 juli tot en met 28 juli zat ik in het centrum van Brugge, in Belgie.
 
En wat had ik dit trainingskamp nodig zeg. De afgelopen twee weken heb ik aan mijzelf bewezen dat ik, en het team om mij heen, goed bezig zijn. Niet alleen fysiek maar ook mentaal heb ik een ‘knop’ om kunnen draaien. 
Ik heb tijden gezwommen waar ik heel erg tevreden mee ben en techniekaanpassingen gedaan waar ik verder mee kan! Ik kan hardop, duidelijk en met vertrouwen zeggen dat ik op de perfecte weg zit richting 6 september.
 
Nu ben ik nog een weekje thuis. Nu de Olympische Spelen op tv zijn krijg ik steeds meer kriebels. Het komt nu erg dichtbij. Elke keer als ik het Aquatics Centre op tv ziet denk ik bij mijzelf, over een maand zwem ik daar ook!
 
Ik heb er zin in en ben er klaar voor. Van 7 tot en met 21 augustus vertroef ik in Malaga voor mijn laatste, directe voorbereiding voor Londen.
 

Reacties - 5

Tante Marianne29/07/12

Hoi zwemster, was gisteravond een hele leuke en mooie uitzendig van je op de tv. Dikke kus

cynthia29/07/12

Hoi Liesette! Zet hem op en doe je best! Ik volg je al geruime tijd en leef met je mee naar de spelen 2012! Ik duim voor je! Ben er ook van overtuigd dat je de rest eruit zwemt gezien je prestaties de afgelopen tijd! Greetzzz Cynthia

Wilma29/07/12

Leuk om telezen dat je nu ook van de voorbereidingen geniet

Marielle29/07/12

Heel veel succes ik kom kijken om je te zien schitteren!

Tante Marianne29/07/12

Hoi Lisette, fijn dat je je zo goed voelt in de voorbereiding, houden zo. Dikke kus.

Plaats een reactie