Weblog - Trainingskamp Cyprus bijna ten einde11/05/12

Nog twee dagen en dan zit het trainingskamp in Cyprus er al weer op. 
Als ik nu terug kijk, dan zijn het eigenlijk gewoon drie hele goede weken geweest. Ik ben weer met sprongen vooruit gegaan, heb nieuwe dingen mogen uitproberen, mogen testen en ben zeker mentaal weer de goede weg ingeslagen.

Ik heb in de laatste week de mogelijkheid gehad om de nieuwe FastSkin 3 uit te mogen proberen in het water. Dat is mij zeker op de rugslag goed bevallen. Ik ga en kan nu nog niet beslissen in welk pak ik straks mijn 'allerbelangrijkste' race ga zwemmen. Er zijn zoveel verschillende pakken in omloop alleen al qua materiaal, waardoor ik daar erg goed over moet nadenken, moet uitproberen en moet overleggen met mijn coach.

Tussen al dat trainen door is er gelukkig ook wel eens ruimte voor andere leuke 'activiteiten'. De tweede week heb ik afgesloten met jetskieen. Net als vorig jaar was het weer hartstikke gaaf en heb ik er enorm van genoten.

Al heb ik wel weer zin om lekker naar huis te gaan, ik zal het trainen in het voorverwarmde buitenbad met een zonnetje op mijn bolletje niet snel vergeten!

Trainingskamp Cyprus bijna ten einde foto 1
Plaats een reactie